Na D&D Beyond začaly jarní slevy
Novinka zdroj: Wizards of the Coast

Na D&D Beyond začaly jarní slevy

19. 3. 2024 11:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Platformu D&D Beyond určitě znáte, když se Wizards of the Coast už dlouho tolik snaží, aby se hráči Dungeons & Dragons přesunuli právě tam a ve virtuálním prostoru platili předplatné, kupovali knihy, vytvářeli postavy a samozřejmě sypali peníze i do dalších doplňků, jako jsou mapy nebo virtuální kostky všeho druhu.

Bez ohledu na to, kolik peněz do služby investujete, se už v základu jedná o užitečný nástroj pro hráče, kterým třeba tu tvorbu postavy skutečně usnadní a vytisknutou listinu můžete používat i při hraní naživo. Co by to ale bylo za obchod, kdyby se mu vyhnuly právě odstartované jarní slevy?

V první řadě jde samozřejmě o samotné příručky, mezi nimiž najdete ty úplně základní i hromadu kampaní, rozšíření a modulů, které jsou zlevněné až o 40 %. Jen pozor, musíte se dívat na oficiální stránky obchodu, protože v aplikaci D&D Beyond se slevy nekonají.

Ale pokud je alespoň váš vypravěč předplatitel na úrovni Master, tak společně s knihami dostane i potřebné mapy, tokeny a zkrátka vše, co se dá využít v přípravě na hru ve virtuálním prostředí, které Beyond nabízí (navíc může příručky sdílet se svými spoluhráči). Kromě knih je pak ve slevě i řada virtuálních kostek, které přicházejí s originálními animacemi a efekty při hodech.

Na své si však přijdou i fanoušci fyzických verzí knih, jelikož jsou ve slevě i jejich vybrané balíčky. Nabídka sice platí hlavně pro nováčky, protože se jedná převážně o ty nejzákladnější příručky, ale třeba doplněné o hezké pouzdro na knihy nebo zástěnu pro vypravěče. Slevy trvají až do 24. března.

Nejnovější články