Masky, Avatar Legends, Root a další skvělá RPG ve výhodném balíčku studia Magpie Games
Novinka zdroj: Humble Bundle

Masky, Avatar Legends, Root a další skvělá RPG ve výhodném balíčku studia Magpie Games

9. 4. 2024 15:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Kdo by neměl rád studio Magpie Games, které nám přineslo pecku jako Masky, stojí za nejspěšnějším RPG na Kickstarteru Avatar Legends a děsí Pavla svým hororovým RPG Bluebeards Bride. Víte, co mají kromě vydavatele tato RPG společného? To, že je teď všechny v PDF najdete v jednom balíčku, který je k dostání v obchodě Humble Bundle.

V balíčku jsou navíc i další známé a komunitou milované kousky jako Root nebo Pasión de las Pasiones, které jste mohli vidět hrát i Legendy ze stolu. Je to rozhodně jeden z nejzajímavějších balíčků pro každého milovníka moderních RPG.

Navíc se nemusíte spokojit jen se základními knihami, ale tam, kde to jde, jsou navíc i rozšíření, startovní sety nebo balíky map. Ostatně celkem dostanete 29 digitálních položek, a ještě si můžete objednat fyzický Starter Set k Avatar Legends jen za cenu poštovného.

Navíc za celý bundle zaplatíte pouhých 817 korun, případně se můžete některých položek vzdát a ušetřit. A jako obvykle svým nákupem podpoříte charitu, tentokrát se jedná o The Childs Play, která nakupuje do dětských nemocnic po celém světě videohry a herní systémy, aby dětem v těžkých chvílích alespoň trochu pomohly usnadnit pobyt. Nabídka je platná už jen po čtyři dny.

Nejnovější články