Hvězda seriálů Daredevil a Pravá krev napsala oficiální dobrodružství pro D&D
Novinka zdroj: Wizards of the Coast

Hvězda seriálů Daredevil a Pravá krev napsala oficiální dobrodružství pro D&D

22. 1. 2024 15:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Mnoho z vás může herečku Deborah Ann Woll znát z jejích rolí v seriálu Daredevil, kde ztvárnila postavu Karen Page nebo True Blood: Pravá krev, kde hrála Jessicu Hamby. Co ale možná nevíte, je to, že tato herečka ze severní Kalifornie je zároveň zapálenou hráčkou Dungeons & Dragons.

Sama popisuje, že cestu k RPG si našla docela pozdě hlavně kvůli své nesmělosti. Vlastně z toho samého důvodu odmítla i nabídku Matthewa Mercera na hraní v první sezóně Critical Role. Nakonec se ale objevila alespoň jako hostující postava ve druhé sezóně.

Deborah je ale hlavně vypravěčka. Ostatně založila vlastní stream pod kanálem Geek & Sundry pod názvem Relics and Rarities, kde hry vede. Dobrodružství The Ascent of The Angler se třeba zúčastnil jako host i její herecký kolega Charlie Cox, kterého můžete znát jako seriálového Daredevila. Teď se jí dostalo možnosti napsat vlastní oficiální příběh, který už je k dostání v PDF za 113 korun.

Příběh Heroes' Feast: Saving the Children's Menu je psaný pro postavy na desáté úrovni a točí se kolem přípravy pokrmu, která se zvrhne v epické dobrodružství plné zvratů.

Deborah Ann Woll mluví o své první publikaci nadšeně – vysvětluje, že příběh psala tak, aby byl otevřený a hráči mohli zažít dobrodružství po svém, protože nikdo váš příběh neodvypráví tak dobře jako vy a proto chce, aby další vypravěči měli možnost využít co největší variability.

Dokonce vybízí, ať ji hráči a vypravěči kontaktují na sociálních sítích a podělí se o své zážitky z hraní. Kniha se zároveň opírá o další příručku, která přináší recepty ze všech koutů multiverza D&D s názvem Heroes’ Feast: Flavors of the Multiverse.

rozhovoru pro Forbes přiznala, že její největší inspirací jsou počítačové hry, konkrétně série o mladé amatérské detektivce Nancy Drew. Chce, aby její příběhy a hádanky v sobě měly epickou magii, ale zároveň obyčejný lidský aspekt jejich hrdinů. Není na co čekat, protože jak sama autorka říká, není nic lepšího, než riskovat život pro pořádnou mísu makarónů se sýrem. Hlavně když na ně v příručce doopravdy dostanete recept...

Nejnovější články