Humble Bundle nabízí spoustu inspirace pro všechny možné herní systémy a žánry v ultimátním balíčku průvodců
Novinka zdroj: Humble Bundle

Humble Bundle nabízí spoustu inspirace pro všechny možné herní systémy a žánry v ultimátním balíčku průvodců

16. 6. 2023 11:57 | RPG | autor: Pavel Bareš |

Máme tu další Humble Bundle! A tentokrát je to rozhodně ambiciózní kousek. Když svůj balíček knih nazvete Ultimate RPG Guides Book Bundle, vytváří to přece jen nějaká ta očekávání. Musím ale uznat, že tahle nabídka jim nejspíš zvládne dostát.

Ultimate RPG Guides Book Bundle neobsahuje žádné příručky pro konkrétní systémy stolních her. Místo toho jde o 22 knih, průvodců a návodů, které vám mohou pomoci vyladit vaše RPG hraní pokud ne rovnou k dokonalosti, tak alespoň k lepšímu – a to nehledě na žánr nebo systém. Zkrátka stovky stránek inspirace pro tvoření příběhů, organizování her, vypravěčských postupů a mnoho dalšího.

Namátkou tu máme tři díly titulních Ultimate RPG Guides (jeden pro tvorbu postavy, jeden pro worldbuidling, jeden pro praktické hraní), dále sbírku 40 mikro-RPGéček pro ty z vás, kdo mají rádi minimalistický design, hned dvě D&D-stylizované kuchařky (z nichž jedna je specializovaná na koktejly), sbírku tří stovek pravděpodobně extrémně hloupých D&D vtípků, sbírky vikinských, řeckých, irských, upířích, jednorožčích a dalších mýtů, slovník vymyšlených jazyků či knihu pojednávající o rolích žen v mytologii napříč kulturami. 

Je to zkrátka kopec inspirace a v duchu Humble Bundle vás ani na moc nepřijde. Všech 22 titulů může být vašich za pouhých 400 korun a část z vašeho příspěvku poputuje k charitativní organizaci Worldreader. Nabídka trvá do konce června. 

Nejnovější články