Humble Bundle nabízí balíček 70 RPG knih pro 5. edici D&D za pár stovek
Novinka zdroj: Kobold Press

Humble Bundle nabízí balíček 70 RPG knih pro 5. edici D&D za pár stovek

22. 11. 2023 13:06 | RPG | autor: Michal Krupička |

Humble Bundle zase jednou přináší doopravdy zajímavý balík RPG příruček nazvaný 5th Edition Mega Bundle Gygax + Kobold and Friends + more a tentokrát si přijdou na své všichni fanoušci páté edice Dungeons & Dragons. Právě pro ně je totiž určený výběr příruček kompatibilní s těmito pravidly. A je to pakl pořádně narvaný.

Celkem obsahuje přes sedmdesát položek. Ano, nejsou to jen knihy, protože tu najdete také mapy, obsah do virtuálních tabletopů a další doplňky včetně ukázkové verze Tales of the Valiant, tedy vlastní verze pravidel pro 5E, na které pracuje Kobold Press od doby kontroverze kvůli potencionálnímu licencování 5E.

Ostatně v bundlu najdete od Koboldů i další věci, což vzhledem k názvu balíčku nepřekvapí. Je tu dobrodružství od samotného Garyho Gygaxe, tvůrce D&D, jako je třeba Nekropolis. Tome of Heroes zase umožní nové přístupy k vývoji postav a třeba takový Tome of Beasts vám dá do arzenálu nášup monster. Stačí se podívat na přebaly knih a hned vám dojde, že se jedná o klasické, staré, dobré fantasy v tisí… sedmdesáti podobách.

Za tenhle naditý balík elektronických knih navíc nemusíte ani platit ledvinou. Celý bundle je dostupný za pouhých 581 korun a část výdělku je jako vždy věnovaná na charitu, v tomto případě pro International Medical Corps, které poskytují lékařskou pomoc a zásoby obětem válek a přírodních katastrof po celém světě. Bundle bude dostupný až do soboty 2. prosince.

Nejnovější články