Blíží se nový případ pro RPG Blade Runner
Novinka zdroj: Free League

Blíží se nový případ pro RPG Blade Runner

16. 11. 2023 9:02 | RPG | autor: Michal Krupička |

První z řady plánovaných dobrodružství pro RPG Blade Runner od Free League se blíží. Kniha Fiery Angels je zároveň druhým příběhem, který volně navazuje na Electric Dreams ze starter setu. K jeho hraní potřebujete základní knihu pravidel a nic víc, tedy dokonce ani předchozí knihu. Ta se sice dá s Fiery Angels spojit do jednoho příběhu, ale není to nutné. Oba případy jde totiž odehrát samostatně.

Plánované vydání Fiery Angles vychází na začátek příštího roku. Pokud si ale knihu předobjednáte už teď, dostanete hned zdarma PDF verzi předběžného přístupu. Ta se samozřejmě od finálního produktu může lišit, ale pravděpodobně nepůjde o zásadní změny. Hlavní je, že příběh pro vaše hráče můžete začít studovat dopředu.

Za zmínku rozhodně stojí, jak vlastně bude fyzická verze vypadat. Podobně jako první případ totiž vyjde v krabici, která kromě samotného scénáře bude obsahovat i doplňky k příběhu, jako jsou ilustrace, fotografie a další důkazy, výstřižky novin a časopisů, které pomohou k lepšímu pohlcení při vyšetřování. K tomu si připočtěte ještě sedm map, obálku na důkazy a čtrnáct karet pro příběhová NPC.

Jakožto vlastník starter setu, a tedy i Electric Dreams, mohu celou kolekci jedině doporučit. Tedy za předpokladu, že Free League zachová kvalitu obsahu celé krabice. Všechny komponenty jsou totiž opravdu skvělé a odkazy na Dickovi povídky nebo původní film v názvu každého případu musí potěšit snad všechny fanoušky.

Víc se časem dozvíte v naší recenzi starter setu. Fiery Angles v oficiálním obchodě Free League stojí v přepočtu 843 korun. K tomu si samozřejmě musíte připočíst i poštovné, které k nám vychází na 360 korun.

Nejnovější články