Dočká se filmové Dungeon & Dragons pokračování? Hlavní hrdina tomu věří
Novinka zdroj: Cinemart

Dočká se filmové Dungeon & Dragons pokračování? Hlavní hrdina tomu věří

27. 11. 2023 8:58 | RPG | autor: Patrik Hajda |

V první půlce roku si v kinech odbyl svou premiéru hvězdně obsazený velkofilm podle Dungeons & Dragons s podtitulem Čest zlodějů, který dělal čest výchozímu materiálu (na rozdíl od předchozí trilogie, která je prostě a jednoduše strašná).

Přestože byl námi, vámi a diváky i kritiky po celém světě přijat velice dobře, návštěvnost kin tomu zase tolik neodpovídala a dosud se nikdo neměl k tomu, aby nám to vytoužené pokračování potvrdil. Na tom se vyloženě nic nemění, nicméně hlavní hrdina filmu aspoň naznačuje.

„Slyšel jsem o tom nějaké zvěsti, ale zatím o ničem nevím. Ale jsem si docela jistý, že se to může stát,“ prozradil webu GamesRadar herec Chris Pine, který v snímku tvárnil barda Edgina. Na otázku, zda by se v případném pokračování rád vrátil, odpověděl: „Rozhodně.“

Není to tedy čisto čisté potvrzení, ale něco se zjevně šušká a třeba z toho něco bude. Nezbývá nám, než doufat. A pokud jste ještě neviděl letošní film, který je velmi příjemným fantasy, kterých se dnes moc nevidí, tak si stačí za pár korun na měsíc předplatit streamovací službu SkyShowtime, která ho má v nabídce.

Nejnovější články