ZeStolu.cz vám přeje šťastné a hravé Vánoce
Z redakce zdroj: Profimedia

ZeStolu.cz vám přeje šťastné a hravé Vánoce

24. 12. 2022 10:00 | Deskovky | autor: Redakce ZeStolu.cz |

Tak jsme se po roce konečně dočkali další příležitosti rozbalit si spoustu krásných krabic. Ne od bot, ale ty s deskovkama přece! Přejeme vám, abyste jich pod stromečkem našli co nejvíc a udělaly vám radost nejen v tu danou chvíli, ale těšili jste se z nich minimálně i po celý další rok.

Přestože jsme zaujatí, tak si myslíme, že deskovka, RPGčko či nějaká ta další figurka do budované armády je obecně ideálním dárkem, který skutečně spojuje a sbližuje, vzdělává i uklidňuje. Stolní hry vás vytáhnou z vašeho domova a přinutí se sejít s přáteli i zcela neznámými „nepřáteli“, z nichž se mohou vyklubat herní parťáci na celý život.

Přejeme vám, ať vám tento krásný koníček nadále dělá radost, ať vám hry dělají radost, ať vám čtení našich článků dělá radost. Ale hlavně v klidu. Víme, jak dychtíte po roztrhání všech těch krásných balících papírů, ale za tu zaskočenou kost v krku to vážně nestojí. Času bude dost. Zatímco ostatní budou koukat na Popelku, vy si v klidu můžete pročítat jedna pravidla za druhými…

Co se nás týče, tak my jsme si vánoční dárek nadělili už koncem října, když se náš web ZeStolu.cz probudil k životu. Od té doby je pro nás každý den plný darů od vás, našich čtenářů – protože nás čtete, protože pod našimi články diskutujete, protože nás sdílíte a mluvíte o nás. Nic víc už si nemůžeme přát a moc vám za tuto přízeň děkujeme. Bez vás by to prostě nešlo a doufáme, že s námi budete objevovat novinky ze světa stolní zábavy i v roce 2023.

Tak šťastné, veselé a hravé!

Nejnovější články