Závodní deskovka Dungeon Kart přináší záporáky ze světa Boss Monster ve stylu Mario Kart
Novinka zdroj: Brotherwise Games

Závodní deskovka Dungeon Kart přináší záporáky ze světa Boss Monster ve stylu Mario Kart

29. 8. 2023 11:36 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Série Boss Monster i nadále pokračuje v inspiraci ve videoherním světě. Zatímco se předchozí hry zhlédly v klasikách a dávaly vám možnost si v roli záporáka postavit své vlastní doupě smrti, nejnovější titul Dungeon Kart tyto záporáky vezme do veselého arkádového závodění ve stylu oblíbeného Mario Kart. A bude to neméně divoké.

Dva až osm hráčů si na začátku vyberou postavičku, za kterou chtějí závodit. Každá přichází se svou vlastní „řadící pákou“, která určuje vaše možnosti v daném kole i unikátní schopnosti.

Tímto způsobem se pohybujete po závodní dráze tvořené hexovými dílky, kterou si vždy složíte trochu jinak. Do partie promluví dodatečná kouzla, jako jsou ohnivé koule, bomby nebo teleport. Příliš komplikované hraní to rozhodně nebude, což potvrzuje rozpracovaná verze pravidel.

Dungeon Kart zdroj: Brotherwise Games

Titul mezi prvními získáte jeho podpořením v probíhající kampani na Kickstarteru, kde se již povedlo vybrat přes 4,5 milionů korun, což je více než pětinásobek požadované částky. Díky tomu se odemknuly různé bonusy, do kterých se řadí další závodníci a nové dílky.

Základní verze se šesti akrylovými závodníky a deseti oboustrannými dílky trati stojí 1 120 korun. Rozšířená verze s dalšími sedmi tematickými dílky a jedním dodatečným jezdcem vás vyjde na 1 350 korun. A za 1 800 korun se dostanete k nejdražší edici, v níž je další jezdec, 8 dodatečných dílků a kovové mince, které nahradí tradiční kartonové.

Doprava se na základě vámi zvolené varianty bude pohybovat od 270 do 380 korun. Studio chce zásilky řešit tou nejlepší možnou cestou, proto by zákazníci v tomto případě neměli platit daň. Hra jim dorazí někdy během srpna příštího roku.

Nejnovější články