Zatímco Mindok naskladnil Psí park, tvůrci už oznamují první velké rozšíření
Novinka zdroj: Mindok

Zatímco Mindok naskladnil Psí park, tvůrci už oznamují první velké rozšíření

2. 3. 2023 12:08 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Odbytím včerejšího dne se v českých obchodech začíná objevovat desková hra Psí park od vydavatelství Mindok, v níž budete venčit pejsky v parku, aportovat, odměňovat je pamlsky a získávat tak mezi pejskaři na reputaci. Hra obsahuje prvky sázek, kdy se do své smečky snažíte získat ty nejvhodnější plemena.

Psí park si v nejbližší době zrecenzujeme, takže pokud si ještě nejste jistí, zda tuto jednu z mála her s nejlepšími přáteli člověka potřebujete, sledujte náš web a brzy se dozvíte víc. Nicméně už teď je jasné, že nezůstane jen u základní hry. Původní tvůrci Lottie a Jack Hazellovi ze studia Birdwood Games už totiž oznámili první velké rozšíření.

Psí park i v české verzi vychází s dvojicí mini-rozšíření Evropští psi a Psí hvězdy, tedy dvěma balíčky karet zaměřených na specifická plemena. Nově oznámené rozšíření New Tricks bude ale mít vlastní krabici, která základní hru obohatí nejen o další plemena, ale i nové herní systémy.

Dog Park - New Tricks zdroj: Birdwood Games

Jak už název napovídá, hlavním tématem rozšíření budou psí triky, tedy už nebudete jen venčit, ale své čtyřnohé mazlíčky naučíte i novým kouskům. S tím vám dokonce pomohou specialisté, které můžete najmout do svých řad.

Nová plemena jsou samozřejmostí, nicméně tentokrát se můžete těšit na křížence a zachráněné psi. Zároveň budete mít k dispozici mnohem víc míst k jejich venčení. A aby toho ještě stále nebylo málo, nové rozšíření umožní hraní Psího parku až v pěti hráčích.

Rozšíření New Tricks bude na svůj vznik – tak jako původní verze základní hry Dog Park – vybírat peníze na Kickstarteru, a to letos v létě. Samozřejmě se nabízí otázka, zda se i toto rozšíření dočká českého překladu. V Mindoku o tom momentálně nemají žádné informace, nicméně bude-li to prý možné, tak by rozšíření rádi udělali. Nezbývá tedy než doufat.

Nejnovější články