Vytáhněte své Divukraje, do obchodů dorazilo rozšíření Zvonkobraní
Novinka zdroj: Rexhry

Vytáhněte své Divukraje, do obchodů dorazilo rozšíření Zvonkobraní

8. 12. 2022 11:54 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Ve světě Divukraje je v poslední době čilo. Není tomu tak dávno, co byla oznámená dětská verze s názvem My Lil‘ Everdell, která si dává za úkol otevřít brány tohoto světa i pro ty nejmenší. Zároveň s tím vydavatelství Rexhry rovnou oznámilo, že se postará i o český překlad, tudíž si na své přijdou i tuzemské ratolesti a rodiny. Avšak neuteklo příliš mnoho času a čeští hráči se dočkávají další příjemné zprávy.

Rexhry totiž včera naskladnili český překlad rozšíření Zvonkobraní pro původní plnohodnotný Divukraj. To znamená, že expanze aktuálně míří do obchodů a velice brzy si ji budete moci užít a vyzkoušet i vy. A jak asi čekáte, můžete se těšit hned na několik nových prvků.

Divukraj Zvonkobraní zdroj: Rexhry

Jednou z nejdůležitějších novinek, které toto rozšíření přináší, je navýšení maximálního počtu hráčů o další dva. Ano, to znamená, že se do zdejšího budování zvířecího města budete moci pustit až v šesti hráčích. Samotný název poté odkazuje na to, že král Divukraje se rozhodl uspořádat velkou oslavu, která se zapíše do zdejších historických análů.

Tyto oslavy vám tak třeba otevřou jarmark s novou možností pro zisk surovin, za jejichž pomoci své město můžete dále rozšiřovat. Dále se ale také lze těšit na další karty událostí a míst, které jsou doplněné o novou herní desku, jenž chce přinést přehledné roztřízení komponent, což jistě ve hře s více hráči oceníte. Kromě toho ale také dojde na speciální ceny tvořící sdílené koncové cíle. Nové možnosti si tak celkově dávají za cíl zvýšení znovuhratelnosti, ale také ještě více přivádí zdejší svět k životu.

Cena rozšíření se samozřejmě liší obchod od obchodu, ale vejít byste se měli do 1 300 korun. Příjemnou zprávou však je, že rozšíření nepřináší žádná další komplikovaná pravidla a nenatahuje herní dobu, takže byste jeho zakomponováním neměli odradit ani nováčka, případně méně zkušeného hráče.

Nejnovější články