Vyšla flip and write hra Vítejte na Měsíci. Láká na osmidílnou kampaň
Novinka zdroj: Rexhry

Vyšla flip and write hra Vítejte na Měsíci. Láká na osmidílnou kampaň

23. 11. 2022 12:13 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Po hře s trochu krkolomným názvem Vítejte ve svém vysněném domově do našich českých končin konečně zavítalo i pokrčování s mnohem snáze vyslovitelným názvem Vítejte na Měsíci. Asi není třeba prozrazovat, jaký je mezi oběma hrami tematický rozdíl, ale z herního hlediska už je o čem rozprávět.

Ke hře může usednout až šest hráčů, kteří se chopí záznamových archů a tužek a už mohou vyhlížet, jaké akce jim štěstěna přihraje. Trojice balíčků vytváří kombinace čísel a akcí, z nichž si každý hráč vybere jednu dvojici a naloží s ní dle pravidel.

Co je ale na Vítejte na Měsíci okamžitě nejlákavější, je přítomnost kampaně. V balení na vás čeká osm scénářů, které odehrané v pořadí postupně vyvíjejí a ozvláštňují celkový zážitek. Vše je ale opětovně hratelné a nic vám nebrání odehrát kdykoliv jakýkoliv scénář samostatně.

No a samozřejmě že se nezapomenulo ani na hráče sólisty, kteří zde naleznou dedikovaná pravidla. Pokud vás zajímá víc, můžete se začíst do příručky pravidel. Ta je sice objemnější, ale valnou většinu z ní tvoří scénáře, tak pozor, ať si něco zbytečně nevyzradíte.

Hra Vítejte na Měsíci právě dorazila na sklad českého vydavatele Rexhry, který ji obratem začíná rozesílat do českých obchodů.

Nejnovější články