Vyšla duelovka Poslední úder: Avalon ze světa Tainted Grailu
Novinka zdroj: Albi

Vyšla duelovka Poslední úder: Avalon ze světa Tainted Grailu

8. 3. 2023 16:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Pokud jste předplatiteli programu Albi Exclusive, pak pro vás vlastně nemáme žádnou novinku. Předplatitelé totiž hrají deskovku Poslední úder: Avalon již od prosince, ale vydavatelství Albi se konečně podařilo naskladnit i kusy, které míří do běžného prodeje a může se tak dostat na každého zájemce o nelítostné bitvy ve stylu videoher Mortal Kombat či Tekken.

V této krabičce najdete tři postavy (s krásnými figurkami), kterým byla přisouzena jména Mlhonoš, Červ a Ztracený rytíř. Že už jste je někde slyšeli? No jasně, jsou to postavy z epické deskovky Tainted Grail! Nicméně na rozdíl od ní tady nebudete kooperovat, jelikož Poslední úder: Avalon je hra čistě pro dva hráče, kteří si půjdou okamžitě po krku.

V malé aréně bude klíčové promyslet, kdy je dobré se pohnout, kdy zaútočit, kdy využít kombo a jak do toho všeho zakomponovat schopnost své postavy, která má navíc dvě varianty. A možná vás velmi překvapí, že se jedná vlastně o zručnostní hru.

Jakmile totiž svému nepříteli zasadíte K.O., musí bleskurychle během deseti vteřin ze všech svých kostiček postavit věž, jinak ve hře prohrává. Pokud vás takový neotřelý mix zajímá, můžete pro jednu krabičku hry Poslední úder: Avalon vyrazit do obchodů se zhruba šesti stovkami v kapse.

Nejnovější články