Vyšla další rodinná hra plná zvířátek – Divoká Amazonie
Novinka zdroj: Bad Comet

Vyšla další rodinná hra plná zvířátek – Divoká Amazonie

5. 1. 2024 18:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Pokud ještě stále nemáte přebytek her se zvířátky a obecně se týkající přírody, můžete si nově pořídit počeštěnou rodinnou deskovku Divoká Amazonie od Rexhry. Ke stolu můžete usednout až ve čtyřech a jedna partie se dokáže natáhnout i přes dvě hodiny.

Hra nepochybně zaujme už při pohledu na obsah pestrobarevné krabice. Máte tu nádherné ilustrace zvířat, jejich roztomilé a potištěné dřevěné figurky, nechybí kartonové stromečky, lodička, pořadač či stupnice ve stylu vodopádu.

Z herního hlediska si každý hráč buduje svou vlastní džungli, kterou osazuje stromy a zvířaty a získává tak body. Je ale důležité dbát na vzájemnou synergii veškerého života v bujícím lese. Vše je řízené taháním žetonů z pytlíku, který si postupně budujete a určujete tak svou vlastní strategii.

Divokou Amazonii v obchodech najdete za 1 699 korun a když si pospíšíte, budete k tomu mít zadarmo minirozšíření s osmi dalšími druhy zvířat, jejich kartami a figurkami (například kapybaru, piraňu, tapíra či kapustňáka). Rozšíření bude později prodávané samostatně za něco málo přes tři sta korun.

Nejnovější články