Ve stolním God of War pro 1 až 2 hráče odhalíte události mezi posledními hrami
Novinka zdroj: Sony

Ve stolním God of War pro 1 až 2 hráče odhalíte události mezi posledními hrami

18. 3. 2024 9:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Studio CMON loni v listopadu oznámilo druhou stolní adaptaci videohry God of War. Po starší karetní hře s kartonovými figurkami se na nás řítí krabice obsahující spoustu plastu a díky nově spuštěné, předběžné stránce na Gamefoundu se dozvídáme první podrobnosti.

První zásadní informace se týká počtu hráčů, který je omezený na sólo a kooperaci dvou hráčů. Vzhledem k předloze to sice dává smysl, ale adaptace videoher jsou málokdy takto úzce zaměřené.

Nicméně je to způsobené tím, že se celá hra bude točit okolo vztahu otce a syna, tedy Krata a Atrea, což se v hratelnosti projeví postupně prohlubovanými synergiemi, jak se mezi dvojící utváří pevné pouto.

Z příběhového hlediska nás God of War: The Board Game zavede mezi poslední dvě hry, tedy God of War z roku 2018 a God of War: Ragnarök z roku 2022, kde panuje věčná zima.

Na výběr bude z osmi různých scénářů, které budou diktovat vítězné podmínky, postaví před vás hádanky a potkáte v nich nejrůznější monstra a některého z finálních bossů. Jedna partie by měla trvat pouhou hodinku.

To by z prvotních informací bylo vše. Zatím nevíme, kdy CMON na Gamefoundu spustí skutečnou kampaň, kolik bude hra stát, kdy vyjde a kdo za ní stojí, ale zájem o ní definitivně je, když si v době psaní článku zakliklo sledování kampaně již přes 6 600 lidí.

Nejnovější články