Válečná dvojkovka The Hunt od autora Watergate vyjde v češtině
Novinka zdroj: Salt & Pepper Games

Válečná dvojkovka The Hunt od autora Watergate vyjde v češtině

6. 2. 2023 14:36 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

V polovině ledna jsme vás informovali o další hře talentovaného designéra Matthiase Cramera, kterého můžete znát díky vynikajícím hrám jako Watergate, Roccoco, Glen More či Kraftwagen. První jmenovaná u nás vyšla v češtině od Fox in the Box a stejný osud potká i chystanou novinku The Hunt.

The Hunt je asymetrický souboj mezi dvěma hráči, z nichž se jeden chopí velení nad britským královským námořnictvem, zatímco druhý se chopí otěží nad německou Kriegsmarine. Každý z hráčů bude mít stejně jako ve Watergate svůj vlastní balíček karet, s nímž se během 25 až 45 minut pokusí přelstít soupeře.

Úkolem německé strany je zůstat skrytý před nepřítelem a potopit pět zásobovacích lodí, zatímco britská strana musí vydržet až do závěrečné bitvy s lodí Admiral Graf Spee a uštědřit jí větší poškození.

Hra The Hunt (český název ještě neznáme) se v polovině března objeví na crowdfundingové platformě Gamefound, kde bude rovnou možné objednávat českou verzi za velmi výhodných podmínek. Na námořní duel byste pak neměli čekat příliš dlouho, protože hra by měla vyjít ještě letos.

Nejnovější články