V karetním worker placementu Pixels and Polygons budete vytvářet videohry
Novinka zdroj: Beautiful Disaster Games

V karetním worker placementu Pixels and Polygons budete vytvářet videohry

9. 11. 2023 13:20 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Designér Tom Stasiak si udělal docela dobré jméno s kooperativní dobrodružnou hrou Assault on Doomrock z roku 2014, s níž se v první půli loňského roku vrátil na Gamefound, kde nabízel její ultimátní edici s rozšířeními, přepracovanými pravidly a lepšími komponenty.

Podporovatelé této kampaně na své odměny stále čekají, přičemž poslední zprávy hovoří o doručování v tomto a příštím měsíci. Tvůrce nicméně nelení a už dávno pracuje na své další hře, která ponese název Pixels and Polygons.

Jak už vám název napovídá, z tematického hlediska se pohybujeme ve videohrách, které v této deskovce budete vyloženě vytvářet ve vlastním studiu. Půjde o kartami řízený worker placement pro 2 až 4 hráče na jednu až dvě hodiny, v níž budete vylepšovat jak své studio, tak určovat nejrůznější aspekty vyvíjené videohry a míru jejího hypu. Hra umožní i nějaké ty nekalé praktiky, ale bude na vás, jakým způsobem se pokusíte vytvořit nejúspěšnější videohru pod sluncem.

Na další podrobnosti si ještě musíme počkat, jelikož crowdfundingová kampaň na Gamefoundu se nerozeběhne dřív, než se podporovatelé dočkají hry Assault on Doomrock. Momentálně se proto se startem cílí na první čtvrtletí roku 2024 a dá se očekávat, že hra Pixels and Polygons vyjde nejdříve až v roce 2025.

Nejnovější články