Ušetřete na digitálních deskovkách v letním výprodeji
Novinka zdroj: Acram Digital

Ušetřete na digitálních deskovkách v letním výprodeji

6. 7. 2023 11:53 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Digitalizace deskových her samozřejmě není každému po chuti, ale pokud nepohrdnete svou oblíbenou deskovkou v digitální podobě, zejména tedy té počítačové, případně si chcete nějakou hru jen vyzkoušet, než jí koupíte v krabici (digitálně totiž obecně vycházejí mnohem levněji), tak máte možnost na svém koníčku něco ušetřit.

Studio Acram Digital, které se zabývá digitalizací známých deskovek, spustilo slevovou akci na Steamu, do níž zařadilo šest svých výtvorů. Nejvíc můžete ušetřit na dvou léty prověřených kouscích – Steam a Minutová říše.

Steam je (kromě platformy, kde si můžete hry pořídit) vláčková strategie slovutného Martina Wallace pro 3 až 5 hráčů, zatímco Minutová říše je velmi rychlá a kompaktní „civilizační“ hra neméně slovutného tvůrce Ryana Laukata. Na obě hry byla aplikovaná 70% sleva, takže vás první vyjde na 63 korun a druhá na 35 korun.

Další dvě deskovky klesly o 60 %. Na jedné straně je to Charterstone od Jameyho Stegmaiera, tedy jedna z prvních legacy her, v níž si budujete vesnici. Na Steamu vás vyjde na 150 korun. Druhou je oceňovaná obchodní hra Istanbul od Rüdigera Dorna, za níž zaplatíte 95 korun.

Poslední dva kousky jsou ty z nejnovějších. Vynikající převahová strategie Concordia řízená kartami vás díky 32% slevě vyjde na 300 korun a tematická karetní duelovka Unmatched s mnoha postavami z filmů a knih vás po odečtení čtvrtiny běžné ceny vyjde rovněž na 300 korun.

Slevová akce těchto her potrvá do 13. července.

Nejnovější články