Staňte se nejlepším realitním makléřem v nové edici osvědčené aukční hry Na prodej
Novinka zdroj: Tlama Games

Staňte se nejlepším realitním makléřem v nové edici osvědčené aukční hry Na prodej

31. 7. 2023 9:52 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Vydavatelství TLAMA games téměř celý rok přináší „povíkendová“ oznámení nových titulů a jiných novinek v rámci své nabídky. A jelikož se opět nacházíme na startu nového týdne, tato pomyslná tradice byla dodržená i tentokrát se hrou Na prodej.

Zběhlý český hráč dost možná bude lehce zmatený. Stejnojmennou karetní deskovku totiž v minulosti na náš trh uvedla společnost Albi. Ale vzhledem k tomu, že titul je na trhu už od roku 1997, dostal v průběhu let hned několik dodatečných variant a edic, které vždy přišly s něčím novým. U právě oznámené verze to znamená novou krabici, papírové bankovky a dodatečnou variantu průběhu hraní, v níž vždy jeden hráč odchází z aukce s prázdnou.

Jinak se stále jedná o aukční karetku z mysli Stefana Dorra, v níž si zkusíte roli realitního makléře, který se snaží co nejlevněji nakoupit nemovitosti (první polovina hry), aby je poté prodal s velkým ziskem (druhá polovina hry). Hráč, který získá nejvíce peněz, vyhrává. Na prodej je přímočará a jednoduchá hra, která je ale schopná zabavit svou svižností a funkční vychytralostí.

S ohledem na konkrétní čísla lze zmínit, že je určená pro 3 až 6 hráčů ve věku od deseti let, kteří se s ní zabaví od 15 do 30 minut. Doporučená cenovka české edice je 389 korun a vyjít by měla v září.

Nejnovější články