Staňte se iluzionisty v RPG adaptaci oblíbené deskovky Trickerion
Novinka zdroj: Shadowlands Games

Staňte se iluzionisty v RPG adaptaci oblíbené deskovky Trickerion

12. 3. 2024 15:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Trickerion je již 9 let stará strategická hra studia Mindclash Games, která si našla svou velmi věrnou komunitu. Získala ji díky zábavnému workerplacementu kombinovanému s velice lákavým tématem.

Trickerion: The Role-Playing Game zdroj: Shadowlands Games

Hra se odehrává ve druhé polovině 19. století a udělá z vás iluzionisty. Takže spoustu času trávíte učením se nového kouzla a přípravami na jeho představení publiku. Hráči soupeří, jelikož jen ten nejlepší kouzelník převezme místo zdejší legendy mezi iluzionisty.

A pokud vám náhodou přijde, že vás mantinely deskové hry příliš brzdí v rozletu vaší kouzelnické fantazie, tak se můžete začíst těšit na oficiální RPG adaptaci Trickerion: The Role-Playing Game.

Na starosti si ji vzalo španělské studio Shadowlands Games, které má na kontě hororové RPG Raven inspirované dílem Edgara Allana Poea, lovecraftovské prostředí Kingsmouth pro 5E a chystá ještě artušovské The Winter King či opět lovecraftovské Scions of Shub-Niggurath pro Call of Cthulhu.

Co se RPG Trickerion týče, tak o něm v tuto chvíli víme pouze to, že existuje. Na oficiálních stránkách se můžete přihlásit k newsletteru, aby vám neunikla žádná z budoucích informací.

Nejnovější články