Sérii Unmatched rozšíří nový základní box s méně známými hrdiny od Marvelu
Novinka zdroj: Restoration Games

Sérii Unmatched rozšíří nový základní box s méně známými hrdiny od Marvelu

21. 2. 2023 11:24 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Série Unmatched se již podívala do různých koutů a vesmírů. Utkal se v ní třeba chlupatý Bigfoot se známým zbojníkem Robinem Hoodem, ale také třeba doktorka Sattlerová s dinosaury. A logicky v této záplavě různých značek nesmí chybět ani populární komiksová stáj Marvel, kdy právě z tohoto světa bude pocházet i letošní novinka – Unmatched: Teen Spirit.

Ta tentokrát zabrouzdá do pro nás nepříliš prozkoumaných vod, jelikož vytáhne ty méně známé postavy. Těšit se tak můžete na Ms. Marvel, veverčí dívčinu Squirrel Girl a dynamický tandem Cloak a Dagger. Tyto postavy se utkají v urputném boji na unikátním herním plánu, kdy ta, která zůstane jako poslední, vyhraje.

Jak už tedy bývá zvykem, fanoušci série s těmito novými postavami uvítají i jejich unikátní balíčky schopností definující herní styl postavy. Ms. Marvel neboli Kamala Khan se v minulém roce objevila v samostatném seriálu na Disney+ a zároveň ji letos uvidíte po boku Captain Marvel ve filmu The Marvels. Mezi její největší schopnosti patří natahování, měnění tvaru a rychlé léčení. Kolem toho bude postavený i její balíček, kdy se bude moci posouvat po herním plánu v rámci bonusové akce a útočit na protivníky vzdálené i dvě pole.

Squirrel Girl, v civilním životě Doreen Allene Green, zase umí komunikovat s veverkami. Možná to zní jako docela vtipná schopnost, ale díky ní se Doreen na chvíli dostala i do samotných Avengers. Ve hře pak bude moct využívat v jednu chvíli až tři veverky jako své spojence. Duo Cloak a Dagger, složené z Tyrona Johnsona a Tandy Bowen, zase své schopnosti získalo po experimentu s drogami, který byl provedený proti jejich vůli. První jmenovaný díky tomu získal možnost pohlcení svých nepřátel v temnotě, zatímco druhá může střílet dýky ze svých rukou. Ve hře obě postavy budou jednat nezávisle na sobě, ale ovládat je bude pouze jeden hráč. Takže je tato edice hratelná ve 2 až 3 hráčích.

Hru Unmatched: Teen Spirit navrhl Rob Daviau a Justin D. Jacobson. Tito autoři se postarali i o původní Unmatched: Souboj legend (dostupné také v českém překladu). Vydání této novinky je chystané na 5. dubna a doporučená cena činí 49,99 amerických dolarů, tedy zhruba 1 100 korun.

Nejnovější články