Seriál Dobrá znamení na motivy románu Terryho Pratchetta a Neila Gaimana dostane stolní hru
Novinka zdroj: Renegade Game Studios

Seriál Dobrá znamení na motivy románu Terryho Pratchetta a Neila Gaimana dostane stolní hru

24. 5. 2023 14:29 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Dobrá znamení (Good Omens) jsou humorným fantasy románem, který vznikl jako spolupráce předních spisovatelů – Terryho Pratchetta a Neila Gaimana. V roce 2019 byl podle jeho motivů natočený americko-britský seriál (dostupný na Amazonu), ve kterém se hlavních rolí zhostili Michael Sheen a David Tennant (v červenci bude mít premiéru druhá sezóna). Ten látku dostal do širšího povědomí, díky kterému aktuálně vzniká i stolní hra.

Tu si ve spolupráci s Amazonem vzalo na paškál Renegade Game Studios a její celý název zní Good Omens – An Ineffable Game. Jedná se o docela malou krabici využívající vizuál seriálu, kdy v útrobách se skrývá celkově sedm kooperačních hříček, v nichž hráči budou čelit různým výzvám odlišných náročností.

Každá z těchto hříček bude velice jednoduchá na naučení, přičemž všechny jsou zasazené do událostí první sezóny. Hráči tak musí povolat různé oblíbené i nenáviděné postavy, aby zkusili porazit čtyři jezdce Apokalypsy, bojovali s nebesy, porazili peklo a zabránili armageddonu. Jedna partie vám zabere 15 až 30 minut a je přístupná pro 2 až 4 hráče.

„Jsme nadšení z toho, že můžeme spolupracovat s Amazon Studios, abychom společnými silami přinesli hru Dobrá znamení. Sám jsem velkým fanouškem seriálu a bylo důležité, abychom zachytili jeho ducha. Myslím si, že návrhář Matt Hyra přišel s něčím, co si fanoušci opravdu užiji,“ okomentoval oznámení prezident Renegade Game Studios Scott Gaeta.

Good Omens – An Ineffable Game do obchodů zamíří 5. června a její doporučená cena bude 550 korun. Zajímavé je, že dostupné budou celkově tři rozdílné edice s unikátní krabicí a bonusy. První bude dostupná na Amazonu a naleznete v ní 12 foilových karet postav. Další se vyskytne v knihkupectví Barnes & Noble a uvnitř skryje exkluzivní pytlík na kostky s černo-stříbrným vyšíváním. A unikátní pytlíček se skrývá i v poslední edici určené pro Hobby Market, kdy tentokrát bude zelený se zlatou výšivkou.

Nejnovější články