Roztomilí poníci z My Little Pony zamířili do Magic: The Gathering
Novinka zdroj: Secret Lair

Roztomilí poníci z My Little Pony zamířili do Magic: The Gathering

21. 9. 2023 11:18 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Všichni fanoušci roztomilé kreslené značky My Little Pony dobře ví, že přátelství je magické a v životě mezi nejdůležitější věci patří spolupráce s ostatními, honba za svou vášní a duha. A díky novému unikátnímu setu můžete všechny tyto hodnoty sledovat i v Magic: The Gathering.

Ponies: The Galloping 2 je čtveřice Secret Lair karet, které do populární sběratelské hry přináší Pinkie Pie, Rainbow Dash, Fluttershy a Applejack, aby trochu prosvítili místní fantasy temnotu.

Set navazuje na stejnojmennou sadu z roku 2019, která ovšem nabízela ilustrace, jež lépe zapadaly do známého světa. V aktuální edici se však na to ani trochu nehrálo, proto si sběratelé mohou užít rozjuchaného pestrobarevného vizuálu, který znají třeba ze seriálu.

Magic: The Gathering – Ponies: The Galloping 2 zdroj: Secret Lair

Když prozkoumáte schopnosti jednotlivých karet, zjistíte, že se dají docela vtipně kombinovat s existujícími kusy. Například Pinkie Pie má schopnost, že jakmile sešlete kartu, které má na svém obrázku úsměv, vytvoříte treasure token.

Rainbow Dash zase spoléhá na to, že se pokusíte být co nejvíce „cool“ tím, že zaútočíte s potvorami, které mají flying a/nebo haste. Jelikož ale karty pochází z edice Secret Lair, nelze je použít v turnajích.

zdroj: Wizards of the Coast

Karty vznikly ve spolupráci s programem Extra Life, takže 50 % částky z každého zakoupeného setu poputuje do Autistického centra dětské nemocnice v Seattlu. Tradiční varianta stojí v přepočtu 1 100 korun, zatímco foilová vás vyjde na 1 350 korun. Čas na zakoupení máte do 6. listopadu.

Kromě karet ještě vznikla dodatečná várka bonusových předmětů. Na stránkách Extra Life si zakoupíte třeba tematické tričko, bundu, samolepku nebo herní podložku.

U všech těchto položek platí, že na dobrou věc poputuje více než polovina částky. V Magic: The Gathering Arena zase za 600 drahokamů můžete získat unikátní rub pro všechny vaše karty.

Nejnovější články