Produkční společnost herečky Margot Robbie chystá filmovou adaptaci hry Monopoly
Novinka zdroj: Hasbro

Produkční společnost herečky Margot Robbie chystá filmovou adaptaci hry Monopoly

12. 4. 2024 11:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Dva dny zpátky jsme vás informovali o filmové adaptaci klasické hry Werewolf od Netflixu a už tu máme další snímek, který bude do kin lákat příznivce deskovek. Tentokrát tu největší hráčskou základnu na světě, která se točí okolo hry Monopoly.

Zkušení hráči teď asi posměšně kroutí hlavou, ale pravdou je, že tato hra, která příští rok oslaví své již 90. narozeniny, celosvětově prodala stovky milionů kusů a zná ji snad opravdu každý. Proto není divu, že se na jejím úspěchu a neuvadající popularitě chtějí svézt filmová studia.

V tomto případě si produkci filmu Monopoly bere na starost společnost LuckyChap, za kterou stojí hollywoodská hvězda Margot Robbie. Tu jste mohli loni vidět ve veleúspěšném filmu Barbie, který nám dokázal, že když jde z plastové panenky vykřesat celovečerní muzikál vydělávající miliardy, tak proč by to nešlo z deskové hry?

Projekt vzniká pod záštitou společnosti Lionsgate, která už prý má jasnou představu o tom, jak bude film vypadat. Závidím jim. Já vidím jen souboj realitních makléřů dohadujících se o cenách za nemovitosti, kterým se nahodile dějí strašné nebo skvělé věci, až někdo skončí na neurčito ve vězení… A nevím, jestli bych to potřeboval vidět v kině. Filmaři mohou jedině překvapit, až nám někdy v budoucnu ukáží první trailer a posléze i celý film.

Nejnovější články