Přísun her se zvířátky ještě nekončí. Rexhry vydají Life of the Amazonia
Novinka zdroj: Bad Comet

Přísun her se zvířátky ještě nekončí. Rexhry vydají Life of the Amazonia

28. 11. 2022 12:17 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Před zhruba dvěma týdny skončila úspěšná kickstarterová kampaň hry Life of the Amazonia, o jejíž světové vydání se postará společnost Bad Comet. Stejná společnost má ve svém portfoliu například hru Divoká Serengeti, kterou do České republiky přineslo vydavatelství Rexhry. No a spolupráce bude pokračovat, když Rexhry oznamují českou verzi právě i pro Life of the Amazonia.

Life of the Amazonia je strategická hra pro jednoho až čtyři hráče, s nímž strávíte od jedné do dvou a víc hodin. Ve hře se pojí hned několik klíčových systémů od vytváření herního plánu (džungle) přes správu zdrojů a umisťování figurek na plán až po vytváření specifických konstelací ze zvířat pro jejich obodování. Samozřejmostí je i sólový režim s umělým protivníkem, kterého se pokusíte porazit na ploše devíti scénářů.

Jak se můžete přesvědčit v galerii výše, Life of the Amazonia je na první pohled moc hezkou hrou plnou roztomilých zvířátek vyhotovených ve stylu potištěných dřevěných figurek, kterým velmi zdárně sekundují karty s úchvatnými ilustracemi.

Anglická verze hry by měla podporovatelům kampaně dorazit v prosinci roku 2023 a dá se tedy předpokládat, že nejdříve v té době dojde i na doručení hry do obchodů v anglické, ale možná i české verzi. Datum vydání ani název české verze ale ještě nejsou oznámené.

Nejnovější články