Pokud máte zbytečných 25 tisíc korun, můžete si koupit parádní herní stůl
Novinka zdroj: Geeknson

Pokud máte zbytečných 25 tisíc korun, můžete si koupit parádní herní stůl

30. 4. 2024 11:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Už jste někdy viděli pořádný herní stůl uzpůsobený hraní her? Většinou má vnořenou desku potaženou příjemným materiále s bočním osvětlením, dá se zaklopit jinou deskou, abyste si v něm mohli nechat rozloženou hru a nad ní hrát jiné hry nebo třeba obědvat, pokud se vám do bytu vejde jen jeden stůl. A ty nejpromakanější mohou mít nejrůznější držáčky na žetonky či sklenice s pitím.

Tak přesně takový stůl si teď můžete pořídit v další kampani firmy Geeknson na Kickstarteru. Stoly z evropských dubů jsou tu k mání v nejrůznějších velikostech i tvarech (čtverce, obdélníky, hexagony) od 84 na 100 centimetrů (až pro 4 hráče) po 122 na 194 centimetrů (až pro 10 hráčů).

Taková sranda samozřejmě něco stojí a levné to opravdu nebude. Ten nejmenší pořídíte za 25 tisíc, zatímco ten největší za 63 tisíc korun. A poslat po světě stůl poštou také není zrovna za hubičku, byť Česká republika se řadí k zemím s úplně nejlevnějším poštovným – pouhých 5 tisíc korun.

Do konce kampaně zbývá ještě týden a dosud se vybralo přes 10 milionů korun, díky čemuž bude každý stůl zadarma vybavený držákem na skleničku, držákem na hrnek, dvěma miskami, držákem na telefon a věšákem na sluchátka.

A pokud chcete, můžete si stůl upravit na míru od povrchových úprav přes výšku po nejrůznější doplňky. Stoly se začnou vyrábět letos v listopadu a jejich doručování započne už v prosinci, ale bude trvat ještě první půlku roku 2025.

Nejnovější články