Obchod HRAS v sobotu uspořádá vlastní festival u příležitosti oslav 30. výročí
Novinka zdroj: Hras

Obchod HRAS v sobotu uspořádá vlastní festival u příležitosti oslav 30. výročí

27. 9. 2023 8:46 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Zdá se to neuvěřitelné, ale pražský obchod s deskovými hrami a hlavolamy HRAS poskytuje společenskou zábavu již od roku 1993, tedy dlouhých 30 let. Takové kulatiny je potřeba pořádně oslavit a v HRASu se rozhodli uspořádat svůj historicky první, zároveň možná i jediný festival.

Uskuteční se již tuto sobotu 30. září na Karlínském náměstí v Praze, konkrétně v domě dětí a mládeže Spektrum od 13:00. Na místě budou hry snad všech českých vydavatelství, mezi nimiž nebudou chybět lákavé novinky k vyzkoušení.

Albi zde například předvede očekávané pokračování rodinné hry Karak 2, Blackfire vás nechá zahrát novinky Dixit: Disney Edition a Cthulhu Wars: Duel, za Mindok tu budou Vlci a Dino vás bude lákat na novinku Vládi Suchého Aldebaran Duel.

Ale ani samotný HRAS nezůstane pozadu a představí na svém HrasConu dvě chystané hry Strato a Regna od společnosti Helvetiq, jejíž hry dlouhodobě lokalizuje. Třešničkou na dortu bude doprovodný program v podobě programovatelných robotů Ozobot a mobilní pobočka Městské knihovny v Praze. Více se o akci dozvíte na oficiálních stránkách. Plán na víkend by tak byl, no ne?

Nejnovější články