Na Tajuplné říše naváže superhrdinská karetka plná komb Marvel: Remix
Novinka zdroj: Wizkids

Na Tajuplné říše naváže superhrdinská karetka plná komb Marvel: Remix

16. 1. 2023 11:56 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Tajuplné říše, které u nás vyšly v roce 2017 pod křídly společnosti Rexhry, se poměrně úspěšně dostaly do podvědomí tuzemských hráčů. Tento menší karetní titul totiž nabízí chytlavé hraní ve fantasy světě, v němž jste se za pomoci kombinace různých karet (skládajících se z různých postav, stvoření či zbraní) snažili získat co největší možný počet bodů.

Jedná se o zážitek, který vám nezabere příliš dlouho a spolehlivě funguje k ukrácení času. Během uplynulého roku následně vyšlo rozšíření Prokletý poklad, které si někdo mohl oblíbit, jiný zase ne. Tak či onak se ale společnost Rexhry rozhodla, že systém, který tento projekt představil, u nás rozšíří o další titul.

Chystá se česká verze hry Marvel: Remix, což znamená, že dojde na přesun z fantasy prostředí do světa známého komiksové vydavatelství, které má pod svými křídly velkou hromadu superhrdinů jako Spider-Mana, Hulka, Hawkeye, Wolverina a mnoho dalších. A právě tyto postavy budou alfou a omegou nové hry.

Budete totiž vytvářet ten nejmocnější tým hrdinů a spojenců, jenž se postaví zákeřným padouchům. Dojde tak na kombinování postav, předmětů a míst, kdy touto aktivitou budete vytvářet mocná komba, která vám přinesou body. Přirozeně tak opět nakonec zvítězí hráč, který na konci hry má těchto bodů nejvíc. Klíčem k úspěchu se tedy stane pořádné strategizování a případně i nějaké to plánování.

V balení naleznete 79 různých karet, kdy 18 kousků z toho tvoří padouši, takže se oproti původním Tajuplným říším můžete těšit i na nová pravidla. Stále ale platí, že by mělo jít o hru na zhruba 20 minut. Datum vydání české verze prozatím nebylo upřesněno ani orientačně.

Nejnovější články