Moderní Dostihy a sázky? Hra Sázky, prosím! zprostředkuje adrenalin ze sázení na koně
Novinka zdroj: Tlama Games

Moderní Dostihy a sázky? Hra Sázky, prosím! zprostředkuje adrenalin ze sázení na koně

17. 10. 2023 9:21 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Rok se možná pozvolna blíží svému konci, nicméně vydavatelství TLAMA games ani zdaleka nepolevuje a představuje jednu novinku za druhou. Takže zatímco před několika dny odhalilo rozšíření Agora pro lékařskou strategii Hippocrates, nyní míří hlavně na svátečnější hráče a milovníky gamblingu, jelikož česky uvede večírkové Ready Set Bet pod názvem Sázky, prosím!

Hra Johna D. Claira (Mystic Vale, Ecos: První kontinent) se podle zahraničních ohlasů řadí mezi ty nejlepší večírkové tituly minulého roku. V této kategorii si odnesla ocenění z Golden Geek Awards i Dice Tower Awards, za což může hlavně napětí a adrenalin ze sázení.

Dva až devět gamblerů usedne ke stolu, kde pomalu startují dostihy. Cíl je prostý – vydělat co největší balík peněz sázením na jezdce. Závody ale na nikoho nečekají, tudíž se sázky odehrávají v reálném čase. Je proto na vás, jestli s vidinou velkého výdělku vsadíte vše už na začátku, nebo si raději počkáte, jak se situace vyvine. Samozřejmě vám ale musí trochu hrát do karet štěstěna, protože pohyb koní po dráze určují kostky (nebo mobilní aplikace).

Partie končí ve chvíli, kdy doběhne čtvrtý dostih. V přepočtu na reálný čas se tomu většinou stane do jedné hodiny. Sázení si navíc můžete ozvláštnit VIP bonusy nebo sázením na mimořádné finiše. Vzhledem k minimální komplexnosti je titul vhodný pro všechny druhy hráčů. S přihlédnutím k tématu je asi vhodné, kdyby se jednalo o odrostlejší jedince.

Jestli všechno vyjde podle očekávání, Sázky, prosím! dorazí v průběhu listopadu. Doporučená cena je 949 korun, ale s trochou štěstí a rychlosti hru pořídíte i levněji. Při čekání si už nyní můžete prostudovat česká pravidla.

Nejnovější články