Máte rádi deckbuildingové sci-fi Star Realms? Na Kickstarteru můžete získat přenosnou foilovou kolekci
Novinka zdroj: Wise Wizard Games

Máte rádi deckbuildingové sci-fi Star Realms? Na Kickstarteru můžete získat přenosnou foilovou kolekci

1. 12. 2023 11:26 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Star Realms je i v našich končinách docela populárním karetním deckbuildingem, který se za těch necelých 10 let od svého vydání výrazně rozšířil. Z původní duelovky, ve které proti sobě bojovaly dvě vesmírné armády, se stal titul, jenž pojme klidně až 6 hráčů. Hráče navíc baví dodnes, proto se Robert Dougherty se společností Wise Wizard Games rozhodli, že fanouškům přinesou exkluzivní kolekce, které získáte v aktuální kampani na Kickstartertu.

První nese jméno Deluxe Colonial Collection a jedná se o cestovní verzi zabalenou ve skladné krabičce, která funguje jako přepravka i herní plán zároveň. V této variantě naleznete dostatek komponent pro hru až čtyř lidí, což znamená čtyři kvalitní číselníky pro počítání skóre, celkově 234 karet ve foilové variantě a k tomu unikátní šuplíček, do něhož je můžete dát a současně si je rozdělit plastovými záložkami. Z pohledu konkrétního obsahu jde o karty ze samostatného rozšíření Colony Wars, doplněné o proma a dodatečné balíčky spojenců a scénářů.

Druhou kolekci autoři přezdívají Deluxe Nova Collection a v tomto případně se jedná o velkou naditou krabici, která není moc vhodná na cesty, ale poličku vám doma určitě bude zkrášlovat. V jejích útrobách je dostatek komponent pro hraní v jednom až šesti lidech, což znamená šest číselníků na skóre, velkou herní desku, desku výzvy a celkově 269 foilových karet. Složené jsou ze základní sady, čtyř Crisis balíčků, jednoho proma, Gambitu a Cosmic Gambitu.

Už z principu věci se jedná o produkty vhodné především pro sběratele, případně velké nadšence. Jak se ale zdá, i těch se ve světě vyskytuje docela dost, jelikož v rámci kampaně se povedly vybrat už 2 miliony korun. Deluxe Colonial Collection získáte v přepočtu za necelé 2 tisíce korun, případně si můžete koupit variantu s přibalenými obaly na karty za pětistovku navíc. Pokud chcete obě kolekce, vyjdou vás na 4 200 korun, respektive na 5 100 korun i s obaly.

Kdybyste si ovšem chtěli svojí současnou kolekci rozšířit pouze o foilové karty a záložky, tak ty samotné vás vyjdou na 1 320 korun. Ke všem cenám je ještě nutné připočíst dopravu (425 až 870 korun) a daň. Balíčky by podporovatelům měly dorazit v průběhu příštího listopadu.

Nejnovější články