Krásnou hru Wondrous Creatures vydají v češtině Rexhry
Novinka zdroj: Bad Comet

Krásnou hru Wondrous Creatures vydají v češtině Rexhry

25. 3. 2024 12:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Wondrous Creatures je další zvířátková hra od studia Bad Comet, které u nás můžete znát díky titulům Divoká Serengeti a Divoká Amazonie, jež obě překládá vydavatelství Rexhry. No a to během svého pátečního streamu u příležitosti oslav narozenin dceřiného obchodu Planeta her oznámilo, že si nenechá ujít ani Wondrous Creatures.

Tato hra se loni v listopadu objevila na Kickstarteru, kde na její vznik přispělo 3 756 lidí souhrnnou částkou 7,2 miliony korun, díky čemuž došlo k odemčení hromady bonusového obsahu, který obsahuje mnoho dřevěných, potištěných figurek zvířátek a zástup karet.

Pokud jste hru podpořili a zároveň máte rádi hry v češtině, pak vás tato informace asi moc nepotěšila, ale všichni ostatní se tak mohou začít těšit na strategický workerplacement s desítkami druhů stvoření, která si můžete osedlat, kdy se vaši workeři postupně vyvíjejí a celou hru ovlivňují nejrůznější schopnosti na kartách.

Více se o hře dozvíte v naší původní novince. Deskovka v rámci kampaně stála v přepočtu 1 300 korun a nabízela i dvojici rozšíření s dalšími figurkami. Vydavatelství Rexhry teprve podepsalo vydavatelská práva a zatím neprozrazuje, kdy hra vyjde a zda u nás vyjdou i rozšíření a prvky z Kickstarteru. Nicméně například nedávná Divoká Amazonie u nás vyšla s minirozšířením, takže naděje tu je.

Nejnovější články