Jedna hádanka na každý den? Stáhněte si Šifrovací adventní kalendář
Novinka zdroj: Cryptomania

Jedna hádanka na každý den? Stáhněte si Šifrovací adventní kalendář

29. 11. 2022 8:58 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Česká společnost Cryptomania se dlouhodobě zaměřuje na tvorbu nejrůznějších šifrovacích her. Její produkty vás mohou vytáhnou do přírody i za kulturou do měst, ale nedávno se díky navázané spolupráci s Dinem rozjela i série deskovek Šifry, z níž jsme zrecenzovali Šifry Emila Holuba.

Cryptomania pak stejně jako loni přichystala nový Šifrovací adventní kalendář, tedy žádné otevírání okýnek a vyjídání čokoládek, ale pěkně každodenní namáhání mozkových buněk. Kalendář obsahuje 24 šifer na každý prosincový den až do Štědrého dne a jednotlivé úkoly jsou inspirované vánočními zvyky z celého světa.

Šifrovací adventní kalendář 2022 zdroj: Cryptomania

Výsledkem šifer je – jak už je u Cryptomania zvykem – vždy jedno české slovo a specialitou letošního kalendáře je závěrečná šifra, k níž budete potřebovat výsledky všech 23 předchozích šifer. A přestože je letošní kalendář těžší než ten minulý, stále by nemělo být náročné vyluštit ho v rodinném kruhu i s dětmi.

A aby těch pozitiv nebylo málo, tak si Šifrovací adventní kalendář můžete stáhnout zdarma, vytisknout jeho šest listů a začít luštit. Stejně tak ale můžete jeho tvůrcům za jejich práci přispět 50 či 100 korunami. Tak ať se luští!

Nejnovější články