Hlasujte v ceně Zlatá kostka o ty nejlepší hry roku 2022
Novinka zdroj: Profimedia

Hlasujte v ceně Zlatá kostka o ty nejlepší hry roku 2022

3. 4. 2023 16:42 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Zlatá kostka je ocenění iniciované předními kritiky a influencery české deskoherní scény, které si dává za cíl každoročně vyzdvihnout ty nejlepší hry a rozšíření s českou lokalizací z uplynulého roku. O výběr těchto her se pak poměrně unikátním způsobem postarají jak porotci z řad médií, tak všichni ostatní hráči, jejichž čas právě nadešel.

Porotci, mezi nimiž najdete hned několik autorů našeho webu, již dali dohromady 10 nejlepších her loňského roku, z nichž právě vy vyberete absolutního vítěze Ceny poroty. Zároveň je ale na každém z vás nominovat tři hry do Ceny komunity, přičemž z těchto nominací opět vznikne 10 nejlepších, které naopak rozsoudíme my, porotci.

Hlasovat můžete až do 14. dubna a svou účastí se automaticky zařadíte do slosování o herní podložky jako odměnu za to, že jste se podělili o svůj hlas. Vyhlášení Zlaté kostky proběhne v sobotu 13. května během herní akce Kubrt Off-line 2023 v Počátkách na Vysočině. Kdo se nezúčastní na místě, ten se bude moct podívat na záznam na webu Zlaté kostky.

Nejnovější články