Essenská novinka Keep the Heroes Out vyjde v češtině od Mindoku jako Příšeří: Hrdinům vstup zakázán
Novinka zdroj: Brueh Games Inc

Essenská novinka Keep the Heroes Out vyjde v češtině od Mindoku jako Příšeří: Hrdinům vstup zakázán

2. 11. 2022 14:15 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

V rámci veletrhu Spiel v německém Essenu vyčnívala řada her nad zástupem novinek, a Keep the Heroes Out! byla jednou z nich. Bodejť by ne, když umí pořádně nalákat grafickým kabátkem, roztomilými figurkami i základní premisou.

V této hře totiž nebudete hrát za hrdiny, jak tomu obvykle bývá, ale vtělíte se do příšerek obývajících zatuchlá podzemí, v nichž si střežíte své poklady. A právě na tyto poklady mají zálusk hrdinové, proti jejichž dobrodružným výpravám se budete bránit spolu s ostatními hráči.

Z herního hlediska se budete s pomocí karet pohybovat po svém doupěti, aktivovat efekty jednotlivých dílů tvořících chodby kobky a útočit na hrdiny. Poté budete čelit aktivaci „hrdinů“ rovněž představovanou dobráním karty.

Cílem hráčů je společnými silami přečkat tři postupně náročnější hrozby a uchránit poklad. Cokoliv jiného znamená prohru. Keep the Heroes Out! mohou hrát až čtyři hráči (počítá se se sólem) a hotoví budete do hodinky.

Anglická verze je už venku, ale pokud dáváte přednost češtině, musíte si počkat do příštího roku, kdy ji na našem trhu vydá Mindok pod názvem Příšeří: Hrdinům vstup zakázán.

Nejnovější články