Český Project L je zpátky na Kickstarteru. Nabízí nové rozšíření i sběratelskou edici
Novinka zdroj: Boardcubator

Český Project L je zpátky na Kickstarteru. Nabízí nové rozšíření i sběratelskou edici

5. 4. 2023 10:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Jak už jsme dříve oznamovali, české studio Boardcubator, které loni po nezdařené kampani deskovky Kingdom Come: Deliverance zmizelo ze světa, se vrací na scénu se svou úspěšnou hrou Project L, která se po letech vrátila na Kickstarter a během chvilky vybrala požadovanou částku 2,3 milionů korun.

Jedná se již o třetí kampaň týkající se Projectu L, přičemž tentokrát máte možnost koupit si jak základní hru s předchozími rozšířeními, tak její nové rozšíření. Project L je logická hra využívající tetrisové dílky k plnění puzzlů, která zaujme čistým vizuálním designem. V mé dávné recenzi jsem si ji nemohl vynachválit.

V rámci kampaně mohou vracející se fanoušci za pouhých 160 korun získat nové rozšíření Phoenix, které přidává sedm černých puzzlů, které jsou zajímavé tím, že i v pozdější fázi partie využívají menší dílky.

V nabídce je dále možnost koupit základní hru s tímto rozšířením za 1 050 korun a pro fajnšmekry je připravená ještě sběratelská all-in edice za 2 200 korun, v níž dostanete základní hru, rozšíření Phoenix, Finesse, Ghost Piece, Ambassador packy a úložný systém.

Poštovné do České republiky se pohybuje do 160 do 210 korun a nemusíte platit daň, o to se postará Boardcubator. Pokud jste vracející se zákazníci, tedy již jste dříve podpořili některou z úspěšných kampaní studia a zároveň jste přihlášení k odběru novinek, pak při koupi úrovně s novým rozšířením získáte slevu 160 korun (jinými slovy nové rozšíření budete mít zadarmo).

Kampaň končí již za 8 dní a tvůrci odhadují, že odměny by měli začít rozesílat letos v září, tedy hry a rozšíření se k vám dostanou během podzimu.

Nejnovější články