České studio Delicious Games chystá roll & write verzi Truhlaříků
Novinka zdroj: Delicious Games

České studio Delicious Games chystá roll & write verzi Truhlaříků

15. 12. 2022 10:54 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

České studio Delicious Games – vydávající primárně hry zkušeného autora Vladimíra Suchého – hodlá svým fanouškům nadělit moc pěkný dárek k Vánocům. Brzy se má na profilu hry Truhlaříci (Woodcraft) na BoardGameGeeku objevit print-and-play verze této žhavé novinky, která teprve před pár dny dorazila v české verzi do českých obchodů pod hlavičkou vydavatelství Fox in the Box (premiéra anglické verze byla na veletrhu Spiel v Essenu).

O novince víme v tuto chvíli jen to, že půjde o hru z žánru roll & write, tedy budete k ní potřebovat vlastní kostku a tužku pro zapisování údajů padlých na kostkách. Zajímavé je ale malé pomrknutí ve vyjádření studia na Facebook, kde vyloženě stojí:

„Jen takový vánoční dáreček pro naše fanoušky… Print-and-play verze bude brzy na profilu hry na BGG… Pak se uvidí :-))“ Důležité je to „pak se uvidí“, čímž nám studio možná naznačuje, že oficiální vydání roll & write verze hry, tedy takové, které by zamířilo vyloženě do obchodů, by nemuselo být zcela vyloučené. Tak, uvidíme…

Nejnovější články