Čertovy obrázky jsou mobilní aplikací pro všudypřítomné hraní křížového mariáše
Novinka zdroj: Foto: Stream

Čertovy obrázky jsou mobilní aplikací pro všudypřítomné hraní křížového mariáše

19. 9. 2023 11:18 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Mariáš má v naší zemi dlouhodobou tradici. Ať už se jedná o licitovaný, volený, lízaný nebo křížový, vždycky nebudete hledat příliš dlouho, než najdete nějakého karbaníka, který se v něm s vámi utká.

Doba ovšem pokročila a už není nutné hrát pouze fyzickou verzi po hospodách, ale klidně i tu virtuální, třeba přes aplikaci Mariáš, která nabízí hraní licitovaného a voleného mariáše. Stále ale chyběla verze pro křížový, což se její autor rozhodl napravit.

Proto už dva roky vyvíjí aplikaci Čertovy obrázky, která by tuto verzi umožňovala hrát na všech zařízeních se systémy Android. Už první verze nabídne mnoho možností, včetně trumfových i netrumfových her, hraní proti nebo s forhontem, flekování, různá nastavení pro stoly či přihlášení skrze účet od Googlu.

zdroj: Youtube

Kdy přesně se této první verze zájemci dočkají, to není jisté. S urychlením ale může pomoci aktuální kampaň na Startovači, která funguje jako motivace pro autora, jež si rovněž vyzkouší, jak moc velký zájem o ní je. Za vybrané prostředky si navíc chce pořídit dva monitory a lepší notebook, aby vývoj šel lépe. Do konce kampaně zbývá 53 dní a zatím se vybralo 50 % z požadovaných 55 tisíc korun.

Projekt můžete podpořit v podstatě libovolnou částkou, za určité obnosy ale dostanete různé bonusy. Ty začínají už na 100 korunách, kdy za tuto částku bude mít váš hlas při hlasování v anketě o dalším vývoji větší váhu. Za 300 korun si zase můžete zarezervovat herní přezdívku, zatímco za 400 korun si k hernímu profilu můžete přiřadit obrázek.

Ti největší podporovatelé se vystaví v Síni slávy. Do té se vaše jméno a text dostane už za 500 korun. Pokud k tomu chcete přihodit i obrázek, zaplatíte 600 korun. A kdybyste chtěli třeba ještě odkaz nebo obrazovku s vlastním obsahem, můžete utratit 800, potažmo 1 500 korun. Zároveň se za 50 000 korun můžete stát hlavním sponzorem, který získá všechny předchozí odměny a jednou vybere položku z ankety, která se při vývoji realizuje jako první.

Nejnovější články