Cards Againts Pokémon přináší pikantnosti slavné karetní hry do světa populární značky
Novinka zdroj: My Hero Cards

Cards Againts Pokémon přináší pikantnosti slavné karetní hry do světa populární značky

12. 6. 2023 9:33 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Cards Against Humanity (v češtině Karty proti lidskosti) jsou jednoduchou karetní party hrou, která ve vás dokáže probudit to nejhorší. K jednotlivým otázkám přiřazujete vámi vybrané odpovědi, smějete se vzniklým bizarním spojením a odměňujete autory největších bizarností. A jelikož principy titulu fungují na otevřené licenci, můžete se setkat s různými verzemi. Včetně nově vydané Cards Against Pokémon.

Ta je dalším z armády produktů společnosti My Hero Cards, která se na alternativní verze vyloženě specializuje. V jejím portfoliu tak můžete nalézt hry s neoficiální licencí světů Harryho Pottera, Star Wars, Přátel, Disneyho, Hry o trůny a dalších.

Cards Againts Pokémon jsou nicméně nejnovějším zástupcem, který v sobě skrývá přes 250 karet, jež prozkoumají poněkud temnější stranu oblíbeného světa, kdy dostanete jasné odpovědi na otázky, na které jste se báli zeptat.

Proč se Misty zamilovala do Ashe? Co smrdí jako Garbodor? A co způsobil Pikachu se svým ztopořeným ocáskem? To vše vás zde čeká. Už z logiky věci se proto nejedná o vhodný produkt pro hraní s dětmi. Pokud jste ale odvážným fanouškem značky, průzkum může začít.

Hra je dostupná v rámci limitované edice a aktuálně stojí zhruba 1 100 korun. Upřímně jsem ale trochu zmatený. Základ a princip původní hry sice nabízí v podstatě volnou licenci, kterou můžete do nekonečna upravovat a tvořit si vlastní verze, avšak není možné je prodávat. Proto by mě zajímalo, jak má společnost situaci ošetřenou. Nicméně stále fungují a vydávají nové karty, takže v tom zjevně chodit umí.

Nejnovější články