BarRoom Brawl je rodinná figurková hra, kterou postupně tvoříte z adventního kalendáře
Novinka zdroj: Mantic Games

BarRoom Brawl je rodinná figurková hra, kterou postupně tvoříte z adventního kalendáře

29. 8. 2023 9:17 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Vánoce se blíží! Pro někoho bohužel, pro jiného bohudík. Ať už ale patříte do jakékoliv z těchto dvou kategorií, určitě je možné si tento sváteční čas zpříjemnit, s čímž vám pomohou lidé ze studia Mantic Games s jejich sympatickým a poměrně originálním projektem BarRoom Brawl.

Hra v sobě spojuje figurkovou deskovku a adventní kalendář. Titul nabídne celkově 24 dveří/okének, které v sobě skrývají nějaký kus hry. Naleznete zde třeba 6 resinových figurek (musíte si je sestavit a nabarvit), 3D prvky prostředí, žetonky, kostky a tak podobně. Jakmile otevřete ve Štědrý den poslední okénko, získáte tím plnohodnotnou hru pro celou rodinu.

Čtyři hráči v ní budou bojovat na herním plánu o to, aby jako první přinesli z krčmy jídlo a pití na svůj sváteční stůl. Během toho ale musí taktizovat, jelikož se současně snaží vyhnout ostatním hráčům, ale také nebezpečnému vyhazovači, který s jejich vánočními plány udělá krátký proces.

Jestli se chcete stát hrdými majiteli tohoto stylového propojení, asi byste neměli příliš váhat s předobjednávkou. Studio totiž nepočítá s dotiskem a vytiskne jen tolik kusů, o kolik bude zájem. Mantic Games si tento stylový dárek cení na 40 eur, což je v přepočtu zhruba 1 000 korun.

První vlna se již vyprodala a v době psaní článku je dostupná druhá, v níž se ještě nachází přes 190 kusů. Objednávky se budou rozesílat v listopadu, proto by všichni zájemci měli stihnout první den veselého otevírání jednotlivých okének/dveří.

Nejnovější články