Games Workshop oznamuje bombastickým trailerem 10. edici Warhammeru 40,000
Novinka zdroj: Games Workshop

Games Workshop oznamuje bombastickým trailerem 10. edici Warhammeru 40,000

23. 3. 2023 11:05 | Wargaming | autor: Aleš Smutný |

Zkazky se potvrdily a na letošním Adepticonu představili Games Workshop novou, již desátou edici nejpopulárnější stolní wargame na světě, Warhammeru 40,000. Učinili tak stylově nádherným trailerem, v němž čím dál tím zachmuřenější primarch Ultramariňáků Roboute Guilliman a současný správce Impéria dumá nad tím, jak se všichni radují z vítězství v tažení Indomitus.

A přitom na dveře klepe celá tyranidí úlová flotila Leviathan, jejíž předvoj imperiální síly zničily na Baalu, ovšem za cenu zdecimování kapituly Blood Angels a velké části jejich spojeneckých kapitul, a ještě jim k tomu pomohl vznik trhliny ve vesmíru, přílet posil s Guillimanem a jeden démon, který má s Blood Angels deset tisíc let nevyřízené účty.

Právě na Baalu, pod monumentem padlého Sanguinia, Guilliman vysvětluje, že ve skutečnosti není čas na nějaké oslavy, protože se blíží Leviathan. A do toho tu máme nádherné prostřihy z bitevní scény, kde se Ultramariňáci snaží zastavit hordy Tyranidů. Kromě klasické plejády primaris jednotek se objevují i noví primaris terminátoři, kteří budou součástí novinek v rámci 10. edice.

Na ty si ovšem posvítíme v samostatném článku, protože detaily budou proudit v průběhu celého dne a my vám poskytneme jejich souhrn. Prozatím se kochejte nádherným videem:

zdroj: Games Workshop

Nejnovější články