Figurkovka Marvel: Crisis Protocol se dočká svého Immortal Hulka
Novinka zdroj: Atomic Mass Games

Figurkovka Marvel: Crisis Protocol se dočká svého Immortal Hulka

13. 2. 2023 9:33 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Studio Atomic Mass Games se už nějakou dobu specializuje na figurkové hry z řad wargamingu, když má ve svém portfoliu kousky jako Armada, X-Wing, Legion a chystaný Shatterpoint, všechny přitom z univerza Star Wars. Ale vedle Hvězdných válek přispěli svou troškou i do šílenství okolo Marvelu se hrou Marvel: Crisis Protocol, jejíž zásoba modelů se nadále rozrůstá.

Tvůrci totiž odhalili další figurku, kterou si za pár měsíců přidáte do své „armády“ plné hrdinů i padouchů z komiksového univerza. Jedná se o Immortal Hulka z aktuální série komiksů a hráči, kteří se hře věnují, jistě vědí, že to není poprvé, co se rozzuřená hrouda zelených svalů vydává do akce.

Už nějakou dobu je na trhu „obyčejný“ Hulk, kterého ale nový Hulk strčí hravě do kapsy. Tedy minimálně z hlediska figurky, která je svou akční pózou, zdevastovaným terénem na podstavci a očekáváním, do čeho to zase ta bestie udeří svými mohutnými prackami, zkrátka o pořádný kus dál.

Marvel Crisis Protocol Immortal Hulk 3 zdroj: Atomic Mass Games

Kromě figurky a jejího podstavce najdete v balení také jednu novou kartu se statistikami postavy, dvě karty týmové taktiky a sadu žetonků. Immortal Hulk pro Marvel: Crisis Protocol vyjde 14. dubna za doporučenou cenu 40 dolarů, což odpovídá ceně, za kterou se v Čechách prodává původní Hulk.

Nejnovější články