Zapovězené země a Vaesen v Humble Bundle za pár korun
Novinka zdroj: Foto: Mytago

Zapovězené země a Vaesen v Humble Bundle za pár korun

3. 1. 2023 11:52 | RPG | autor: Pavel Bareš |

Nebudu nikomu mazat med kolem pusy: Kdokoli četl moji recenzi Zapovězených zemí ví, že je nepovažuji za kdovíjakou hitovku. Vlastně mě to stálo hodně sebeovládání, abych tuhle novinku nenadepsal něčím ve stylu Nejslabší a nejzajímavější RPG od Free League spolu v jednom Bundlu, ale snažím se být v tomhle roce o něco smířlivější. A navíc, Vaesen má v případě titulu nejzajímavější hry od Free League spoustu silné konkurence.

Nicméně uznávám, že si na Zapovězenkách člověk může najít ledascos pěkného a pokud už je nutně odhodlaný to jít hledat, asi se mu jen tak nenaskytne lepší příležitosti než nová nabídka od Humble Bundle. Pravda, dlouhodobě tvrdím, že největší výhoda Zapovězenek v rámci našeho trhu je, že jsou u nás dostupné v češtině, což v případě anglických .pdf souborů Forbidden Lands samozřejmě odpadá. 

Pokud ale angličtinou vládnete, máte před sebou velice výhodnou nabídku. Za necelých 17 euro (trochu přes 400 korun) získáte nejen základní příručku Zapovězených zemí, ale rovnou i všechna čtyři rozšíření (Raven’s Purge, Crypt of the Mellified Mage, The Bitter Reach a česky vydanou Spire of Quetzel), jinak řečeno prakticky všechen obsah, jaký hra vůbec nabízí.

Jestli se ale ptáte mě, mnohem větší důvod k oslavám je, že za těch 17 euro dostanete nádavkem i základní příručku Vaesen a rovnou i dvě její rozšíření: Knihu scénářů A Wicked Secret a settingový modul Mythic Britain & Ireland. A pokud jste četli mé preview Vaesen, víte, že to už je rozhodně lákavé nabídka. 

Bundle bude k dispozici do 19. ledna.

Nejnovější články