Výhodný balíček nabízí 18 knih výborného RPG Warhammer Fantasy Roleplay
Novinka zdroj: Cubicle 7

Výhodný balíček nabízí 18 knih výborného RPG Warhammer Fantasy Roleplay

21. 3. 2024 13:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Když jsem před nějakou dobou recenzoval RPG Warhammer Fantasy Roleplay od Cubicle 7, musel jsem hře z temného fantasy vesmíru dát Zásah! Dodnes se jedná o jedny z mých nejoblíbenějších pravidel pro tento žánr a teď si je i vy můžete pořídit za zlomek ceny díky internetovému obchodu Humble Bundle, který se specializuje na zvýhodněné balíčky videoher, knih i programů.

Balík The Enemy Within & More se jmenuje podle jedné z nejznámějších kampaní pro tohle RPG, která má rovnou pět částí, kdy se každé věnuje celá kniha a najdete je samozřejmě mezi úctyhodnými 18 knihami, které balíček obsahuje. Nechybí ani základní příručka nebo startovní set, který vám pomůže se do hry ponořit na bázi zjednodušených pravidel.

Kromě toho vám do sbírky přibude další hromada PDF verzí těch nejznámějších doplňků a příběhů, které vás vezmou do starého světa Warhammeru. Celý balík stojí 580 korun a můžete ho pořídit až do 3. dubna 2024. A jak už bývá zvykem, i tentokrát jde část výdělku na charitu, konkrétně na Childrens Health Ireland, která pomáhá nemocným dětem, jejich rodinám i nemocnicím s financováním péče a zdravotního zařízení.

Nejnovější články