Pronikněte do světů stolních RPG Pathfinder a Starfinder díky velmi výhodnému balíčku
Novinka zdroj: Foto: Owlcat Games

Pronikněte do světů stolních RPG Pathfinder a Starfinder díky velmi výhodnému balíčku

31. 10. 2022 16:30 | RPG | autor: Ondřej Partl |

Výhodné slevy a balíčky má pravděpodobně ráda většina lidí. Tím spíše ve světě stolní zábavy, v němž se peněženky velice jednoduše prohnou pod tíhou nově vydávaných titulů, dodatků a doplňků. Takže pokud byste vaší finanční situaci chtěli trochu ulehčit s pomocí výhodného kupu a zároveň během toho třeba proniknout do RPG světů Pathfinder a Starfinder, tak pro vás má společnost Paizo ve spolupráci se obchodem Humble Bundle věru příjemnou nabídku.

Tato stránka vám může být důvěrně známá, protože si na ní poměrně pravidelně lze zakoupit různé výhodné balíčky videoher, knih a softwaru. Každopádně nyní sem dorazil balík zvaný „Give the Gift of Pathfinder & Starfinder“, jenž může krásně posloužit jako dárek fanouškům her na hrdiny, případně jako skvělý nástupní můstek do těchto světů, jelikož obsahuje v podstatě vše, co hrdinové budou potřebovat k prozkoumávání tamních končin.

Jak už bývá zvykem, pořídit je možné hned několik úrovní, které se liší cenou a obsahem. Ta nejlevnější vás vyjde v přepočtu na zhruba 125 Kč a získáte v ní digitální PDF verze následujícího:

Pathfinder Second Edition Beginner Box, Starfinder Beginner Box, Pathfinder Adventure Path: Broken Tusk, Starfinder Adventure Path: The Reach of Empire, Pathfinder One-Shot: Dinner at Lionlodge, Starfinder One-Shot: The Great Grav Train Robbery, Pathfinder Bounty: Witch's Winter Holiday, Starfinder Bounty: The Cantina Job, Pathfinder Flip-Mat: Hamlet a Starfinder Flip-Mat: Casino.

Ve druhé úrovni za zhruba 375 Kč dostanete vše výše zmíněné a navíc ještě další nálož v podobě:

Pathfinder Second Edition Core Rulebook, Pathfinder Second Edition Bestiary, Starfinder Core Rulebook, Starfinder Alien Archive, Pathfinder Adventure Path: Lost Mammoth Valley, Starfinder Adventure Path: Escape from the Prison Moon, Pathfinder Adventure: Malevolence, Starfinder Adventure: The Liberation of Locus-1, Pathfinder Flip-Mat: Malevolence, Pathfinder Society Scenario 4-01: Year of Boundless Wonder, Pathfinder Flip-Mat: Arcane Library, Pathfinder Pawns: Traps & Treasures Pawn Collection, Starfinder Society Scenario 5-01: Year of Redemption's Rise, Starfinder Flip-Tiles: City Starter Set a Starfinder Flip-Mat: Forest Moon.

Třetí verze balíčku (a také druhá nejdražší) vás vyjde na 625 Kč, což vám přinese ještě:

Pathfinder Gamemastery Guide, Starfinder Galaxy Exploration Handbook, Pathfinder Adventure Path: Burning Tundra, Starfinder Adventure Path: The Rune Drive Gambit, Pathfinder Gamemastery Guide NPC Pawn Collection, Against the Aeon Throne Pawn Collection, Pathfinder Society Scenario 2-19: Seven Secrets of Dacilane Academy, Pathfinder Society Scenario 4-02: Return to the Grave, Pathfinder Flip-Mat: Forest Multi-Pack, Pathfinder Flip-Mat: Ghost Towns, Starfinder Society Scenario 4-08: Precious Cargo, Starfinder Society Scenario 4-12: A Festive Operation, Pathfinder Map Pack: Starship Decks, Starfinder Flip-Mat: Undercity, Starfinder Flip-Mat: Ice World a Starfinder Flip-Tiles: Space Station Docking Bay Expansion.

A konečně čtvrtá a poslední úroveň pak nabízí jednu specialitu. Za 1 125 Kč se v ní totiž dostanete nejen k veškerému digitálnímu zboží vyjmenovanému výše, ale navíc ještě získáte fyzický Pathfinder Second Edition Beginner Box, takže budete obohacení i něčím hmatatelným. Jen je v tomto případě nutné zaplatit dopravu, která se svým rozmezím od 750 do 1 150 Kč činí tuto nabídku o něco méně výhodnou, stále však jde o obrovitý balíček za bezkonkurenční cenu.

Balíček a jeho jednotlivé úrovně je možné pořídit na tomto odkazu. Při zakoupení získáte kódy, které uplatníte v oficiálním obchodu Paizo. Nabídka je platná do 17. listopadu. Část vašeho příspěvku zároveň poputuje na podporu Carl Brandon Society, jejímž posláním je zvýšit rasovou a etnickou rozmanitost mezi autory spekulativní fikce, do které patří sci-fi či fantasy.

Nejnovější články