LEGO slaví výročí Dungeons & Dragons soutěží fanouškovských dioramat. Jedno z nich půjde do obchodů
Novinka zdroj: Lego

LEGO slaví výročí Dungeons & Dragons soutěží fanouškovských dioramat. Jedno z nich půjde do obchodů

7. 12. 2022 14:25 | RPG | autor: Pavel Bareš |

LEGO IDEAS je sympatická odnož kostičkové manufaktury, která nechává vyniknout představivost a tvořivost tzv. AFOL fanoušků. Pokud o nich stejně jako já slyšíte poprvé, jde o akronym pro Adult Fan of Lego neboli dospělé fanoušky Lega. A pokud jste s tímto zjištěním právě nabyli nové identity, vězte, že si můžete pořídit i odznáček.

Ku příležitosti blížícího se 50. výročí vzniku RPG Dungeons & Dragons v LEGO IDEAS vyhlásili soutěž o nejkrásnější legové diorama právě na téma populárního RPG.

Lego Ideas D&D zdroj: Lego

Čas pro přihlášení jsme bohužel prošvihli, ale až do 12. prosince poběží hlasovací část, ve které se můžete aspoň podívat na pět vybraných finalistů – a že jde o velice povedené kousky. Obzvláště ten měnící se mimik si získal mé srdce na první vycenění zubů. 

Vítěze vybere porota nejpozději do 19. prosince a diorama následně poputuje do běžné produkce, kde si jej AFOL a D&D fajnšmekři budou moci pořídit. A pokud jste sami nadšenci do plastových kostiček a mrzí vás, že jste tuhle šanci na účast prošvihli, možná si trochu zabrouzdejte po webu LEGO IDEAS. Do 5. ledna například přijímají příspěvky na téma Avatar

Nejnovější články