Chcete ve svém D&D trochu víc BDSM? Stačí si pořídit Kinks and Cantrips
Novinka zdroj: Stellara Books

Chcete ve svém D&D trochu víc BDSM? Stačí si pořídit Kinks and Cantrips

19. 5. 2023 13:22 | RPG | autor: Pavel Bareš |

„Na základě vlastních zkušeností jsem přesvědčený, že kdyby měl někdo nakreslit Vennův diagram TTRPG hráčů a lidí s perverzními choutkami, výsledkem by byl prakticky dokonalý kruh,” říká Timothy Schneider, autor kickstarterového projektu Kinks and Cantrips, tedy suplementu pro D&D 5e plného doplňků pro – jak bych to tak jenom... – vášnivější variaci na nejpopulárnější hru na hrdiny, a já mám jenom čtyři otázky:

Žiju v nějaké atypicky puritánské RPG bublině, zatímco hry u všech ostatních stolů se ve skutečnosti pravidelně zvrhávají v detailní přehrávání obscénností, ze kterých by se Hra o Trůny červenala? Má Timothy Schneider pravdu? Je, respektive bude tohle brzy mainstream? Jasně, je zábava si číst o eroRPG, ale chce je někdo reálně hrát? 

Jestli máte odpověď, dejte mi vědět v komentářích. A jestli je ta odpověď ano, mrkněte se na kampaň Kinks and Cantrips. Najdete v ní spoustu kinky obsahu, kterým si svoje tradiční D&D čtvrtky můžete trochu (nebo trochu více) opepřit. Máme tu 26 nových sub-class včetně zloděje, který „využívá anonymní náturu latexových gimp obleků, aby se snadno ztrácel v davu” a já vám teda nevím, ale nenápadnost není zrovna to, co mi naskočí jako první, když si ty obleky vybavím, dále 80 nových kouzel, z nichž pouze některá jsou zaměřená na vyvolávání chapadel, nové předměty, potvory, kampaňový setting a celé nové mechaniky pro „úniková střetnutí”, která jsou zřejmě ve hře především proto, aby měl dungeon master záminku hráče spoutat. 

Odpusťte mi můj mírně unavený tón, po recenzování Lewd Dungeon Adventures už v mé vyprahlé duši mnoho entuziasmu pro eroRPG žánr nezbývá. Pokud se ale Kinks and Cantrips chcete podívat na zoubek, na stránce kampaně najdete i PDF soubor se vzorkem obsahu zdarma. A pokud by se vám onen obsah zalíbil, ale na shibari se s kámoši z RPG party ještě necítíte, příručka bude obsahovat i návod, jak všechny možné erotické mechaniky převést do standardní, puritánské, asexuální verze. Tak jak to my hodní kluci z maloměsta máme rádi.

Tvůrce potřeboval vybrat pouhých 11 tisíc korun, ale téměř 2 tisíce hráčů už mu nasypalo přes 700 tisíc, což znamená i spoustu odemčeného obsahu navíc. Do konce kampaně zbývá ještě 11 dní a produkt může být váš za 330 korun, pokud se tedy jistým způsobem nebudete chtít podílet na tvorbě ilustrací, za což musíte vysolit 10 tisíc...

Nejnovější články