Vydavatelství Rexhry předčasně naskladnilo očekávanou Válku o prsten
Novinka zdroj: Rexhry

Vydavatelství Rexhry předčasně naskladnilo očekávanou Válku o prsten

13. 10. 2022 15:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Letošní vlajková loď vydavatelství Rexhry je jednou z mála výjimek, které se opravdu moc často nevidí. Zatímco nedostatek výrobních materiálů způsobuje průtahy v dodávání mnoha her na trh, tak velká strategická hra Válka o prsten: Druhá edice dorazila na sklad českého vydavatele o celý měsíc dřív. Pokud si tedy chcete zpříjemnit víkend, vyrazte do svého oblíbeného obchůdku s deskovkami.

Rexhry hru popisují jako „epickou deskovku, v níž se střetnou síly dobra a zla ve světě legendárního Pána prstenů od J.R.R. Tolkiena. Jeden z hráčů se ujme svobodných národů Středozemě, druhý se pak stane Temným pánem Sauronem. Hráči spolu budou ve hře vojensky soupeřit, nicméně svobodné národy mají k ruce i Froda a jeho Společenstvo, kteří se snaží dostat s prstenem k Hoře osudu.“

Hra prý velmi pěkným způsobem využívá akční kostky, které hráčům určují, co mohou hrát. Podle serveru BoardGameGeek se jedná o desátou nejlépe hodnocenou hru vůbec, kterou navíc můžete kromě dvou hrát i ve třech či čtyřech hráčích v týmech.

Válka o prsten - naskladnění Rexhry zdroj: Rexhry

Nejnovější články