Vánoční pohoda s telefonem v ruce? Vyjdou mobilní Krycí jména
Novinka zdroj: Czech Games Edition

Vánoční pohoda s telefonem v ruce? Vyjdou mobilní Krycí jména

23. 11. 2022 14:06 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Krycí jména nejsou snad našemu čtenáři potřeba představovat. Jediná česká hra, která obdržela prestižní ocenění Spiel des Jahres a která napříč 46 jazykovými mutacemi a různými edicemi prodala přes 12,5 milionu kusů. A to je zároveň dostupná její online verze, kterou si můžete zahrát zdarma.

Ale rodinka této úspěšné chytré hry postavené na asociacích slov se hodlá i nadále rozrůstat, když studio Czech Games Edition oznamuje brzké vydání její mobilní adaptace. Mobilní Krycí jména jsou úplně novým produktem, nikoliv pouhým portem již existující online verze.

To mimo jiné znamená spoustu jedinečného obsahu šitého na míru mobilnímu hraní. Tou asi největší předností je asynchronní multiplayer – vaši spoluhráči nemusí být online ve stejnou chvíli jako vy. Jednoduše si odehrajete svůj tah a pak budete čekat, než se k telefonu dostane druhý hráč. V podstatě takové „korespondenční šachy“.

Krycí jména mobilní 2 zdroj: Czech Games Edition

Dále se můžete těšit na denní výzvy, kterými si budete krátit čas a v neposlední řadě budete objevovat celou kariéru své agenta, který bude stoupat kariérním žebříčkem a odemykat si tak nejrůznější prvky.

Můžete například získat speciální schopnosti, budovat svou vlastní sbírku tematických slov, odemykat achievementy, budete pozvaní do speciálních VIP misí s obměněnými pravidly (pro příklad mise inspirovaná Hledáním min) a mnoho dalšího.

Mobilní Krycí jména vyjdou již 7. prosince na zařízeních s Androidem a iOS. Z počátku bude dostupná pouze česká verze, ale později vznikne i anglická a další. Titul bude zpoplatněný, ale po prvních šest měsíců za něj zaplatíte pouze 25 korun. O tom, kolik bude hra stát poté, se tisková zpráva už nezmiňuje.

Nejnovější články