V rodinné kooperačce Chronicles of Light to v roli hrdinek z animáků nandáte padouchům
Novinka zdroj: Ravensburger

V rodinné kooperačce Chronicles of Light to v roli hrdinek z animáků nandáte padouchům

11. 1. 2024 9:59 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Společnosti Ravensburger se velmi úspěšně daří pracovat s animáky od Disneyho v prostředí deskových her. Její série Villainous jde na dračku stejně jako sběratelská karetní hra Lorcana. Podaří se to i dalšímu přírůstku?

Jmenuje se Chronicles of Light: Darkness Falls (Disney Edition) a jde o rodinnou kooperativní hru pro 2 až 4 hráče od 8 let, která se může pochlubit modulárním herním plánem, rozličnými misemi a zástupem ikonických hrdinek od studií Disney a Pixar.

Nejedná se přitom jen o tým princezen, protože tu najdete třeba Vaianu, Violet, Marianu či Bellu. Všechny byly vyslané do Říše světla ve své krystalové podobě, aby vyřídily zloduchy, zahnaly temnotu a navrátily do říše světlo.

Hra má jistým způsobem obsahovat prvky hraní rolí a vyprávění, díky čemuž by mohla být vstupním můstkem do RPGček pro mladé hráče. Nicméně vlivem chybějících obrázků vyjma krabice se zatím můžeme uchýlit jen do svých představ.

Chronicles of Light: Darkness Falls (Disney Edition) se bude v následujících měsících postupně odhalovat a těšit se na ní můžete v létě, kdy 7. července odstartují předobjednávky v síti amerických obchodů Target, aby následně 21. července došlo k jejímu vydání jak v Targetu, tak v dalších obchodech po celém světě. Doporučená cena bude 30 dolarů, tedy 670 korun.

Nejnovější články