V Brně otevřela Hrana Stolu – podnik specializovaný na deskové hry a RPG s vlastním občerstvením
Novinka zdroj: Hrana Stolu

V Brně otevřela Hrana Stolu – podnik specializovaný na deskové hry a RPG s vlastním občerstvením

11. 12. 2023 14:08 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

V Brně to žije! Nejenže je v tomto městě vysoká koncentrace vývojářů, ale i běžných hráčů, kteří mají nově další možnost ukojení svých potřeb. V městské čtvrti Staré Brno v ulici Úvoz otevřela nová herna Hrana Stolu, kde vás mimo jiné i nakrmí a uhasí vaší žízeň.

Co se stolních her týče, tak těch je v nabídce zhruba 200 od novinek po starší kousky (viz katalog), které si zahrajete na osmi stolech velikosti 1 na 1 metr a třech stolech velikosti 2 na 1 metr. K dispozici je i salónek pro 8 lidí dedikovaný RPG skupinám a celkově „lokál“ pojme 56 hráčů.

Dobrou zprávou je, že při hraní nebudete na suchu a ani vám nebude kručet v břiše. Hrana Stolu točí Kofolu a pivo Kamenice, dělá vlastní popcorn a nejrůznější pochutiny, na které se podívejte v jídelním lístku.

Herna má otevřeno každý den kromě pondělí v odpoledních až večerních hodinách, o čemž se dozvíte víc na kartě herny u nás na webu, případně na oficiálních stránkách. Hrana Stolu do budoucna plánuje pořádat turnaje, různé komunitní akce a prezentaci nových her.

Nejnovější články